• Afgelopen zondag 6 januari vond de nieuwjaarsreceptie plaats. Voorafgaand vonden de traditionele nieuwjaarswedstrijden plaats alsmede een oefenwedstrijd tussen Hooglanderveen en VVZA.

    Onder het genot van een drankje en oliebol hield voorzitter Norbert van Hengstum de jaarlijkse toespraak met een terugblik en vooruitblik. Voor het afgelopen jaar werd de opbrengst van de Grote Clubactie genoemd, ruim € 4.500, bedoeld voor het Jeugdkamp. Aan het eind van het jaar werden nog eens een dikke 9.500 oliebollen gebakken. De oliebollen actie vond dit jaar voor de 40e keer plaatst.
    Voor het nieuwe jaar vielen vooral de verdere verduurzaming (LED-verlichting) en de verdere voorbereiding van uitbreiding kleedkamers op. Ander positief punt was de presentatie van de nieuwe jeugdtenues. 123inkt sponsort deze ook de komende 3 seizoenen weer. Op de achterkant komt AFAS en Schoonderbeek bouw blijft op de tassen staan. Uiteraard zijn we hier erg blij mee.

    Tot slot werd de supervrijwilliger van het jaar 2018 benoemd en dat werd Tom Ehren. Vanwege zijn jaarlijkse inzet op allerlei voetbaltechnische vlakken en ook dit jaar heeft hij het leiderschap van de JO16-1 op zich genomen.

    Tom Ehren supervrijwilliger 2018Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie 1 Nieuwjaarsreceptie 2 Nieuwjaarsreceptie 3