• Door een aantal onverwachte afmeldingen heeft onze vereniging momenteel twee vacante rollen als hoofdtrainer van de Onder 12 en de Onder 6-7. Mocht je op basis van onderstaande tekst interesse hebben, neem dan vrijblijvend even contact op met Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw, Mike van den Ban via hjo-onderbouw@vvhooglanderveen.nl.

Voor de rol als hoofdtrainer is het belangrijk dat je jezelf en anderen wilt ontwikkelen. Je beschikt over goede sociale vaardigheden, je kunt goed samenwerken en goed communiceren. Je bent enthousiast en betrokken, daarmee zorg je voor een positief leerklimaat voor de spelers. Tot slot ben je gericht op ontwikkeling, prestatie en plezier.

Je kunt voor deze rol veel ervaring hebben, maar ook jonge trainers uit bijvoorbeeld de oudste jeugdteams of seniorenteams worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden. Een onkostenvergoeding maakt onderdeel uit van beide functies.

Hoofdtrainer Onder 12

De onderbouwselectie voor Onder 12 bestaat uit 20 voetballers waarbij jij verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling van alle spelers en collega-trainers in samenwerking met HJO Onderbouw.

Er wordt twee keer week getraind op maandag en woensdag. De eerste training is een gemixte training en de tweede training is een teamtraining, beide van 1,25 uur. Je wordt daarbij ondersteund door een aantal collega-trainers. Op zaterdag ga je als hoofdtrainer mee met de O12-1. Op zestien vrijdagen tijdens het seizoen krijgt de Onder 12-selectie een derde training aangeboden die wordt verzorgd door de HJO Onderbouw.

Hoofdtrainer Onder 6-7

Jeugdspelers en jeugdtrainers worden opgeleid in de geest van ‘het willen winnen’. Hierbij is niet het winnen van een wedstrijd het belangrijkste in de opleiding. De winst zit hem in onze visie in de ontwikkeling van de individuele speler in het teamverband. Het winnen van een wedstrijd is geen doel op zich, maar het resultaat van de collectieve en individuele ontwikkeling van respectievelijk het team en de individuele spelers in het team. Om onze jongste voetballers kennis te laten maken met voetballen en onze club zoeken wij een hoofdtrainer die op zondagen de spelertjes van Onder 6 en Onder 7 van 9.30 - 11.30 uur hierbij kan helpen. Je bent verantwoordelijk om met input van de HJO Onderbouw de trainingen uit te zetten en te begeleiden, waarbij je wordt geholpen door diverse collega-trainers. Het gaat hierbij om alle zondagen gedurende het seizoen behalve schoolvakanties.