• Eind februari is de invulling van de selectietrainers bij de bovenbouw via de website gecommuniceerd. Sindsdien zijn ook op verschillende andere rollen gesprekken gevoerd. Dat heeft geleid tot de volgende ontwikkelingen.

De staf van het eerste elftal zal een aantal veranderingen ondergaan. Ernesto Fräser is dit seizoen gestart als assistent-trainer en zal ook komend seizoen aan boord blijven. Voor de rol van keeperstrainer zijn wij verheugd te kunnen melden dat Reinier Lablans weer terugkeert bij de vereniging. In het verleden is hij al meerdere jaren actief geweest als keeperstrainer bij de A-selectie en jeugd, waarna hij tot en met dit seizoen een uitstap heeft gemaakt naar Achterveld. Hij volgt daarmee Thijs Jansen op. Assistent-scheidsrechter Michiel Burm en teammanager Michel Martens hebben aangegeven bezig te zijn met hun laatste seizoen in hun huidige rollen. Momenteel is de Technische Commissie bezig om vervangers voor beide rollen te vinden. Op sportmedisch vlak blijven we in dezelfde samenstelling komend seizoen ingaan.

Ook voor de onderbouw zijn inmiddels verschillende selectietrainers vastgelegd. Ramon Zuiderwijk wordt vanaf de zomer de hoofdtrainer van de Onder 12-groep, nadat hij de afgelopen jaren diverse selectieteams bij de bovenbouw heeft getraind. Stefano van Keken maakt de overstap naar de hoofdtrainerspositie van de Onder 11, terwijl we in de persoon van Justin Veenhuizen een nieuwe trainer voor de Onder 9-selectie hebben aangetrokken. Justin kent de vereniging goed en is momenteel vanuit Sportivun één van de vaste begeleiders op de woensdagmiddagen. Voor de Onder 10 en Onder 8 lopen nog gesprekken met kandidaten.

Mike van den Ban is bezig aan de laatste maanden als Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw. Hij was nog in het bezit van een doorlopend contract, maar heeft een tijd geleden aangegeven het vanaf komend seizoen niet meer te kunnen combineren met activiteiten voor zijn eigen bedrijf. Daarom is in goed onderling overleg besloten om het contract voortijdig te beëindigen. We zijn erg blij dat we in de persoon van Mozes Hoppenbrouwer snel een perfecte opvolger hebben kunnen vinden. Mozes voetbalt al jaren bij ons in het eerste elftal en kan ondanks zijn jonge leeftijd al bogen op enorm veel ervaring als trainer. Dit seizoen is hij assistent-trainer van Go Ahead Eagles 18-1, terwijl hij vorig seizoen de 15-1 bij Hooglanderveen onder zijn hoede had. Met zijn drive, passie voor het spelletje en betrokkenheid om de onderbouw verder te ontwikkelen, zijn wij ervan overtuigd dat hij de juiste man op de juiste plaats is voor het realiseren van de volgende stappen bij de jeugdopleiding.