• Droom jij er ook weleens van om tussen alle sterren van de Eredivisie te staan? Dan moet je eerst zorgen dat je een topvoetballer wordt. Een van de belangrijkste eigenschappen van een topvoetballer is een goede techniek. En dat is precies waar Voetbalschool Sportivun de nadruk op legt!

  Op vrijdag 14 februari start er een nieuwe cyclus trainingen. De trainingen vinden altijd plaats op vrijdag van 17:00 tot 18:15 bij vv Hooglanderveen. Klik hier voor meer informatie en om jezelf in te schrijven voor de trainingen.

  Groepskorting

  Ondanks dat het om jouw individuele ontwikkeling draait bij Voetbalschool Sportivun, is het ontzettend leuk als je jezelf samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes opgeeft. Vandaar dat er een te gekke groepskorting van 5% op jou én je voetbalmaatjes ligt te wachten als jullie je met drie of vier tegelijk opgeven. Vanaf vijf deelnemers ontvang je zelfs 10% groepskorting! Superleuk dus om samen met je team mee te doen aan de clinics!

  Vul tijdens het boeken van de clinic in het opmerkingenveld de namen van jouw vriendjes en vriendinnetjes in en dan storten we de korting terug op je rekening!

  Kennismakingsclinics

  Misschien dat een van jouw vriendjes eerst nog even wil kennismaken met de vereniging of misschien wil jij het inhoudelijke programma ontdekken voordat je jezelf opgeeft voor alle trainingen? Op vrijdag 7 februari vindt er daarom een gratis kennismakingsclinic plaats! Je kunt je hier opgeven voor de clinic.