•

In de persoon van Igor van Gelderen heeft Hooglanderveen per 1 januari 2019 een nieuwe Technisch Manager gevonden. Deze rol was vacant gekomen sinds Henk Drost eind oktober bekend maakte te stoppen. Igor, 44 jaar en woonachtig in Hoevelaken, heeft een omvangrijk voetbalverleden in het amateurvoetbal. Zo heeft Igor diverse eerste elftallen getraind in Almere en is hij momenteel oefenmeester van Roda'46 zondag 1. Saillant detail is dat hij daar volgend seizoen wordt opgevolgd door Jeroen Jooren, de huidige trainer van ons tweede elftal. Verder heeft Igor bij onder meer BFC Bussum tot vorig seizoen de functie van Technisch Manager ingevuld.

Igor zal zich hoofdzakelijk bezighouden met het op een hoger niveau krijgen van de voetbalinhoud bij de recreatieteams, het coördineren van de seniorenselectie en het bewaken van het nieuwe beleidsplan 2019 - 2023. Met zijn warme persoonlijkheid, betrokkenheid en voetbalkennis is er alle vertrouwen dat Igor een versterking gaat zijn voor de vereniging.

Ook is er goed nieuws te melden ten aanzien van de Hoofden Jeugdopleiding. Met zowel Richard van Beek voor de bovenbouw en Rob Overkleeft voor de onderbouw is overeenstemming bereikt voor een contractverlenging voor komend seizoen. Beiden zijn afgelopen zomer in deze nieuwe rollen bij de vereniging gestart en hebben in korte tijd een zeer goede indruk achtergelaten.

Het fundament voor het technisch kader is daarmee alweer vroegtijdig gelegd. De komende maanden zullen ook de trainersposities verder ingevuld gaan worden.