• Vanaf het nieuwe seizoen zoekt de vereniging een aantal nieuwe coördinatoren voor diverse leeftijdsgroepen. Het gaat om de volgende vacante posities:

Commissie Voetbal Onderbouw

• Leeftijdscoördinator Jongens Onder 12
    • Leeftijdscoördinator Jongens Onder 6 & 7 (zondag)

Commissie Voetbal Bovenbouw

• Leeftijdscoördinator Jongens Onder 13
    • Leeftijdscoördinator Jongens Onder 14

Commissie Voetbal Senioren

• Coördinator Onder 23 en JO19-1

Als leeftijdscoördinator ben je verantwoordelijk voor het voetbaltechnische en organisatorische reilen en zeilen binnen jouw leeftijdsgroep. Je bent het eerste aanspreekpunt voor trainers en leiders van niet-selectieteams en werkt nauw samen met de Hoofd Jeugdopleiding voor de selectieteams.

Ook valt de teamindeling van de niet-selectieteams binnen jouw verantwoordelijkheid en lever je input bij de totstandkoming van de selectiegroepen. Als leeftijdscoördinator maak je onderdeel uit van de Commissie Voetbal Onderbouw/Bovenbouw/Senioren (afhankelijk van leeftijdsgroep), die periodiek als commissie vergadert.

De leeftijdsgroepen Onder 12, 13 en 14 kennen 5 tot 6 teams komend seizoen, waarbij de selectieteams primair onder de verantwoordelijkheid van de Hoofd Jeugdopleiding vallen.

De Onder 6 en Onder 7 zijn de World en Euro League, de jongste groepen die wij voetbal aanbieden binnen de vereniging. Deze kinderen voetballen op zondagochtend in interne competities. De Onder 7 traint daarnaast op woensdag. Het specifieke voor de rol van leeftijdscoördinator O6 en O7 is het welkom heten van nieuwe leden en ouders.

Voor de rol van coördinator van Onder 23 en JO19-1 is wat meer voetbalkennis gevraagd. Bij deze rol hoort ook het optreden als contactpersoon voor de beloftencompetitie richting andere verenigingen.

Wij zoeken per functie een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om zijn/haar energie te steken in deze leeftijdsgroepen. Kennis van het voetbalspelletje is niet benodigd; enthousiasme en organisatorisch vermogen zijn de belangrijkste eigenschappen. Met het bekleden van één van deze functies geef je volledig invulling aan de vrijwilligerspunten die per seizoen behaald moeten worden.

Ben je enthousiast geworden over één van bovenstaande functies en wil je een kop koffie drinken (virtueel of fysiek), dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Caspar Tondeur, Bestuurslid Voetbalzaken via bestuurslid-voetbalzaken@vvhooglanderveen.nl of via 0641757011.