• Voetbalvereniging Hooglanderveen is continu bezig om het niveau en de sportieve prestatie van haar selectie, jeugd en senioren naar een hoger niveau te tillen. Er worden ieder seizoen weer nieuwe initiatieven gestart om daar invulling aan te geven. Vanaf komend seizoen 2019/2020 zijn wij voor de dinsdagavond op zoek naar een keeperstrainer voor de jeugdbovenbouw en de seniorenselectie.

Voor deze rol is de vereniging op zoek naar een keeperstrainer die zelfstandig een deel van de jeugdkeepers van de bovenbouwselectie gaat trainen. In deze rol zal jij verantwoordelijk zijn om de trainingen, waar alle keepers gezamenlijk trainen, inhoudelijk voor te bereiden, uit te zetten en te coördineren. De keeperstrainer dient affiniteit te hebben met het keepersvak, communicatief sterk te zijn en ervaring te hebben met het training geven aan selectiebovenbouwkeepers.

Daarnaast train je aansluitend onder aansturing van de "hoofd keeperstrainer" de keepers van de senioren selectie. Beschikbaarheid op de dinsdagen van 19:00 tot 21:00 gedurende het seizoen is een vereiste. Een diploma KCII of KCIII is een pre. Een vergoeding is beschikbaar.