• Nieuwe coördinatoren meisjestak GEZOCHT
  • Voor de damestak van de vereniging zijn wij per direct op zoek naar twee nieuwe coördinatoren:

• Coördinator bovenbouw: Dames 1, Onder 17 en Onder 15
    • Coördinator onderbouw: Onder 13, Onder 11 en Onder 9

Deze coördinatoren maken onderdeel uit van de Damescommissie.

Hij/zij is verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken binnen de betreffende leeftijdsgroepen. Dit houdt onder andere in dat hij/zij als eerste aanspreekpunt fungeert voor leiders en trainers en teamindelingen coördineert.

Ook vergader je eens per acht weken met de Damescommissie. Vanuit de Damescommissie ontvang je ondersteuning op technisch gebied en voor de communicatie.

Wie vindt het leuk om als vrijwilliger een leuke rol te vervullen binnen een goed georganiseerde vereniging? Organisatorisch vermogen en betrokkenheid zijn de belangrijkste eigenschappen voor deze coördinatorrol.

Deze rol wordt beschouwd als functie en daarmee is de vrijwilligersverplichting meteen voldaan.

Ben je enthousiast geworden of ken je iemand die deze rol past?

Neem dan contact op met de voorzitter van de Damescommissie,

Tjeerd Meijer, via voorzitter-dames@vvhooglanderveen.nl.