• Sinds 2014 werkte het Cluster Voetbalzaken met aparte technische commissies voor het selectievoetbal (Technisch Hart) en de breedtesport (Commissie Voetbal). Dit seizoen zijn we tot de conclusie gekomen dat het tijd werd voor een herziening van de commissies. Met name de steeds verdere doorvoering van indelingen per leeftijdsjaar, de groter wordende selecties bij de onderbouw en (te) groot geworden commissies hebben geleid tot een nieuwe opzet. Vanaf komend seizoen gaan we daarom werken met vier technische commissies, die bij de jongens volledig gericht zijn op leeftijdsgroepen en bij de dames/meisjes een focus hebben over het geheel. De meeste coördinatoren hebben daarmee nog maar één leeftijdsgroep onder zich, zonder knip tussen selectie en breedtesport.

In aanvulling op de commissies, zal in het kader van beleidsontwikkeling en -bewaking een klein Technisch Hart worden gevormd. Daar is onze Technisch Manager voorzitter van en verder nemen alle commissievoorzitters daar zitting in.

In de nieuwe samenstelling kunnen we ook weer verschillende nieuwe mensen verwelkomen, terwijl ook een aantal coördinatoren afscheid heeft genomen. Die eersten willen we van harte welkom heten en de laatsten hartelijk bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren!

Het plaatje zal er als volgt uit zien:

Commissie Voetbal Senioren

• Richard Hoogervorst - Coördinator O15
    • Rutger van den Noort - Coördinator O14
    • Remco de Graaf - Coördinator O13

De overige rollen van de wedstrijdcommissie, toernooicommissie, scheidsrechterscommissie en keeperscoördinator zullen gelijk blijven.

Spoedig zullen ook de contactgegevens van de diverse commissies worden gepubliceerd via het tabblad Vereniging -> Organisatie/Clusters.