• Nieuw sponsorcontract tussen vv Hooglanderveen en ING
  • vv Hooglanderveen gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus 2023 ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. vv Hooglanderveen is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal.

Voorzitter Norbert van Hengstum: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij het jeugd voetbal naar een hoger niveau tillen met een voetbalschool en ons lange termijn verduurzamingsplan verder invulling geven. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal.

Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met vv Hooglanderveen en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Voetbalclub vv Hooglanderveen

pr-communicatie@vvhooglanderveen.nl