• Nederlaag eerste elftal tegen SO Soest

  Het eerste elftal heeft in de strijd tegen degradatie een gevoelige nederlaag geleden tegen SO Soest. Oud-Hooglanderveenspits Ilias Bezzahi voltrok in de 81e minuut het vonnis, door de toegekende strafschop feilloos te benutten.

  Na de minuut stilte, in verband met het overlijden van Wim van Essen, kwam het eerste elftal goed uit de startblokken. Rick Voortman ging goed door over links en bereikte de vrij staande Danny de Graaf, die zijn schot over zag gaan.

  Beide teams waren aan elkaar gewaagd. In de 30e minuut redde doelman Thomas Peters bekwaam op een inzet van Koen van Logtestijn. Zes minuten later was SO Soest dichtbij de openingstreffer.

  Het schot, met buitenkans rechts, van Jim van den Berg spatte uiteen op de paal. Na rust hetzelfde spelbeeld. Beide ploegen creëerden nauwelijks kansen, al zag Jurriën Ebbes zijn uithaal van een meter of twintig net naast gaan.

  De derby leek af te stevenen op een  0-0 gelijkspel, totdat Ilias Bezzahi tien minuten voor tijd het duel besliste. Het eerste elftal achterlatend met een enorme kater. 

  Met dank aan Kees Steenbeek.

 • Man of the match van de wedstrijd Hooglanderveen - SO Soest is Jasper van Nimwegen. De wedstrijd eindigde in 0-1 voor SO Soest. We bedanken Jasper voor zijn harde inzet vandaag en feliciteren hem met het winnen van Man of the Match.