• Vandaag is het de nationale vrijwillig(st)er(s)dag 2019. Elke geregistreerde vrijwillig(st)er in het online aanmeldformulier heeft vanmorgen onderstaand mailbericht ontvangen:

Beste vrijwillig(st)er,

Op de dag van de vrijwilliger willen wij jou namens het bestuur en alle voetballers bij voetbalvereniging Hooglanderveen bedanken voor je inzet tijdens dit voetbalseizoen.

Zonder vrijwilligers is het voor ons als club onmogelijk om alle wedstrijden en activiteiten voor al onze voetballers te realiseren.

Of je nou als trainer op het veld staat, als kantinemedewerker de koffie of limonade inschenkt, alle bezoekers naar een parkeermogelijkheid verwijst of een andere functie invult. Zonder jullie zou het allemaal niet mogelijk zijn.

Dus op deze dag van de vrijwillig(st)er willen we jou hiervoor hartelijk danken!

Met vriendelijke groet,

Commissie Binden en Verbinden