• Nadat we vorige week de eerste thuiswedstrijd van het seizoen konden registreren staat de week later direct het tweede thuisduel op het programma. De mannen uit De Kwakel van multi vereniging sv KDO zijn bij ons te gast. Bij deze vereniging hebben Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Handbal, Volleybal en DAG (Dance - Aerobics - Gymnastiek) allemaal onderdak. Ook KDO hoort thuis in het rijtje van 4 verenigingen die nog geen punten heeft gehaald in de eerste 2 wedstrijden. Dit is een mooie gelegenheid om een positief resultaat neer te zetten voor ons.

MTH Accountants en Adviseurs

MTH is al een groot aantal jaren een trouwe balsponsor. Met MTH als sponsor van de wedstrijdbal hebben we de support van goede cijferaars. Zij zorgen altijd voor de juiste cijfers. Alleen kan MTH de cijfers niet beter maken, echter wel zorgdragen voor de juiste weergave ervan. Invloed op de getallen hebben de mannen op het veld. Nadat we afgelopen zondag het laatste kwart van de wedstrijd het betere spel hebben gezien hopen we dat deze lijn kan worden voortgezet. Een sportieve ondersteuning vanaf de zijlijn zal daarbij voor de nodige vitamine zorgen en volop energie geven. Kom zoveel mogelijk onze mannen ondersteunen. Juist in een tijd waarin dat het meest gewaardeerd wordt is dat hard nodig. Dan trotseren we rustig een buitje en zorgen voor de aanmoediging. Namens de sponsorcommissie wil ik MTH hartelijk danken voor hun bijdrage aan hopelijk een succesvolle wedstrijd.

Graag tot zondag.