• We zijn nog aan het nagenieten van de overwinning van afgelopen zondag tegen Pancratius. Na een aftastende eerste helft van beide kanten kregen we een goede tweede helft voorgeschoteld waar onze mannen de strijd vol in gingen, duels wonnen en via de zijkanten lekker doorkwamen. 3 punten heerlijk, niets op af te dingen. Ook Nieuw Utrecht zal vol vertrouwen naar de wedstrijd van komende zondag (4 nov) uit kijken. Zij hebben afgelopen zondag tenslotte hun eerste overwinning behaald tegen Abcoude. Als wij nu speelronde 7 in onze 4ethuiswedstrijd van dit seizoen wederom een goed resultaat halen hebben we mooi aansluiting bij de subtop. In de vorige 3 thuiswedstrijden hebben we 7 van de 8 punten bij elkaar gevoetbald. We hopen dat deze lijn wordt doorgezet.

    Al deze cijfertjes daar voelt de sponsor van de wedstrijdbal zich wel in thuis. MTH zijn tenslotte accounts en adviseurs met verschillende locaties bij ons in de regio. Onafhankelijk lid van de internationale groep Moore Stephens, waardoor geen vraag onbeantwoord hoeft te blijven, maar wel gecombineerd met de persoonlijke benadering van de mensen in de buurt van de klanten. Kijkend of wij als voetbalvereniging ook wat kunnen met de ondersteuning van MTH heb ik de bedrijfsmissie er even bij gepakt. Daarin zie je dat die de nodige overeenkomsten laat zien. MTH wil graag bijdragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed. Met een beetje fantasie kunnen we ons, als sponsorcommissie, daar wel in herkennen. Onze vereniging streeft ook naar persoonlijk en sportief geluk van al haar leden waaraan we graag een steentje bijdragen door dit streven te faciliteren en te ondersteunen met als doel dat we een goede maatschappelijke bijdrage leveren in de directe leefomgeving met een goede, gezond draaiende vereniging. Oef, dat is eruit.

    Het is wel een wat omslachtige manier om te zeggen dat MTH zich bij onze vereniging thuis voelt en wij bij hun missie. Kortom we hopen dat deze goede match aankomende zondag gewoon drie punten oplevert. Als de trouwe schare supporters daar ook weer aan bij kunnen dragen door de selectie de nodige fanatieke aanmoedigingen toe te schreeuwen of gewoon te wensen, komt het vast goed. Na wat onstuimig herfstweer gedurende deze week heb ik gehoord dat we zondag op een rustig weerbeeld mogen rekenen met een heerlijk herfstzonnetje. Zal toch niet waar zijn?! Tot zondag.

    De Sponsorcommissie