• Eindstand Grote Club Actie

Eindstand op 30-11-2020 > 135,41% van het doel behaald > Dit betekent dat het gewenste doel boven de € 5.000,00 is behaald. Het eindbedrag is € 6.770,40. Voor dit bedrag zijn 2821 loten verkocht. Super bedankt! aan alle kopers én verkopers van loten die deze opbrengst mogelijk hebben gemaakt. De winnaars worden op 9 december 2020 per mail geinformeerd.

•

Soms blijft een bericht wat langer in de mailbox hangen. Maar onderstaande was nog zeker de moeite waard om ook in deze voetballoze tijd te plaatsen. Meiden gefeliciteerd en ga vooral zo door als we weer het veld op mogen voor competitiewedstrijden!!

2 jaar geleden zijn wij begonnen met een groep enthousiaste en talentvolle meiden als Hooglanderveen mo9-1. Met allemaal nieuwe eerstejaars voetbalsters.

Dat jaar werden we na de winterstop ongeslagen kampioen. Vorig seizoen hebben de meiden alle 3 de competities zonder puntverlies gewonnen en dus 3 x kampioen geworden.

Dit jaar zijn we als verse onder 11 meiden (Hooglanderveen mo11-1) begonnen in de 2e klasse en zie hier het prachtige resultaat: