• Op zondag 7 april met nog 6 wedstrijden in het seizoen 2018-2019, spelen onze mannen thuis tegen PVCV. Weer tegen PVCV uit Vleuten? Daar is toch nog maar pas tegen gespeeld? Dat klopt. Op een mooie 24 februari stond de inhaalwedstrijd gepland en ondanks de winst van 1-2 en het mooie
    weer werd het toch geen dag met een fijne herinnering. Tijdens deze wedstrijd raakte Laslo Duister ernstig geblesseerd. Met een afgescheurde voorste kruisband moet hij de komen 9 tot 12 maanden werken aan zijn herstel. Laten we als trouwe Hooglanderveen supporters hem de komende periode
    steunen in deze revalidatie. Hoe weet ik ook niet, maar belangstelling en positieve interesse doet het volgens mij altijd goed. Toi toi toi Laslo.

De wedstrijd van zondag is één van de 3 laatste thuiswedstrijden van deze competitie. Met ook nog 3 matches op vijandelijk terrein is dat keurig verdeeld in het laatste deel van dit seizoen. Wat kunnen we van de tegenstander zeggen?
    PVCV is de nummer laatst. Dat betekent aan het eind van het seizoen rechtstreekse degradatie naar de derde klasse. Dat zullen de Vleutenaren met alle macht proberen te voorkomen. Dat ze ondanks de stand op de ranglijst wel kunnen voetballen blijkt wel uit hun laatste wedstrijd thuis tegen de koploper SDZ. Tot de laatste minuten van de wedstrijd stond het keurig 1-1.

De statistieken van hun uitwedstrijden spreken weer in Hooglanderveens voordeel. Van de 10 gespeelde wedstrijden buiten Vleuten wist PVCV er slechts 3 gelijk te spelen. De overige gingen verloren. Na een voetballoos weekend zullen onze manschappen heerlijk fris en ontspannen aan de
    aftrap staan. Een mooie voorjaarstemperatuur en de wedstrijdbal aangeboden door metselbedrijf Van Vulpen zijn de extra ingrediënten voor komende zondag.
    Sponsor Rudi van Vulpen heeft met zijn metselkwaliteiten al menig steentje bijgedragen aan bouwactiviteiten in de regio. Gaat het over het plaatsen van een muurtje of het metselen van een heel huis. Rudi is van vele markten thuis. Als trotse vader is hij ook nog iedere zondag op de club aanwezig om zijn kroost aan te moedigen en zo mee te bouwen aan de toekomst van onze mooie vereniging.

Automatische concepten 2

We danken Van Vulpen metselbedrijf voor het sponsoren van de wedstrijdbal en gaan er maar gewoon van uit dat Frans van Seumeren, met zijn ervaringen uit de vele wedstrijden tegen PVCV uit zijn actieve voetbalcarrière en zijn voetbalkennis, een juiste voorspelling deed tijdens het sponsorevent van 27 maart. Dat wordt 2-0 voor Hooglanderveen zei Frans heel resoluut. Ieder van harte uitgenodigd om bij een lekker temperatuurtje onze mannen naar deze mogelijke overwinning te supporteren.

Graag tot zondag.

Sponsorcommissie