• Om grote drukte op 31 augustus te voorkomen: Kom aanstaande zaterdag 24 augustus alvast je nieuwe presentatiepak en tas ophalen bij de club. Nieuwe leden kunnen ook hun clubkaarten ophalen, waarmee je korting krijgt op de kantine aankopen.

Er is zaterdag nog geen voetbalprogramma, maar de kantine is wel open voor koffie, kleding uitgifte en verkoop.

Je bent gewend dat wij op de laatste zaterdag van de basisschool vakantie een kick-off dag organiseren met interne wedstrijden / teamfoto’s etc. Zaterdag 31 augustus is de laatste vakantie zaterdag, maar op die dag heeft de KNVB gelijk de bekerwedstrijden gepland staan en kunnen we dus geen kick-off dag en interne wedstrijden organiseren.

Ben je dus al terug van vakantie, haal je pak en tas gelijk aanstaande zaterdag op, de week erop (31-8) kan het ook nog, maar dan wordt het met die bekerwedstrijden erbij, snel hectisch en druk met wachttijden.

Nu kan je van 9:00 uur tot 16:00 rustig passen en meenemen. Je krijgt een presentatiepak en tas van de club als je externe competitie speelt. Dus O8 en hoger. Euro en World League spelen interne competitie.

Ook leiders kunnen hun teamtassen en coachjassen al ophalen, ook bij grote voorkeur op 24 augustus. Dan is dat voor de week erop gelijk geregeld.

Het is mogelijk om de gedragen presentatiepakken die eind vorig seizoen zijn ingeleverd te kopen voor maar 5 euro. We bieden alleen de pakken aan die nog goed zijn. Deze pakken kan je dus ook (in tegenstelling tot de nieuwe presentatiepakken) tijdens de trainingen dragen. Alleen voor leden en op = op.

Dus kom zover mogelijk aanstaande zaterdag al naar de club.

Ohja, neem ook je oude voetbalschoenen mee als je die hebt ... die gebruiken we dan voor een project.

Tot dan.