•

Vrijdag 22 februari was het zover. De vrijwilligers die zoveel goed werk doen op de maandagochtend, konden gaan genieten van een verrassingslunch bij restaurant Merlot. Vincent Tomassen, zoon van de naamdrager van ons sportcomplex, afkomstig uit een echte horecafamilie, eigenaar van Merlot, had speciaal voor deze gelegenheid een lunch samengesteld.

Normaal verzorgt Merlot geen lunches, maar voor deze groep trouwe VV Hooglanderveen-vrijwilligers maakte hij graag een uitzondering. Het werd een zeer geslaagde lunch waar de complimenten van de vrijwilligers naar de gastheer uitgesproken werden door Ton van Drie. Vincent Tomassen, sponsor maar ook trouwe supporter, dankte op zijn beurt weer hartelijk de groep voor hun grote inzet.

Kortom een zeer geslaagde middag. Een aantal foto’s ter illustratie van de goed verzorgende lunch.

Bij deze willen we Merlot hartelijk danken voor de gelegenheid!

De sponsorcommissie.

Maandagochtend-vrijwilligers & partners aan de lunch bij restaurant&wijnbar Merlot 6

Maandagochtend-vrijwilligers & partners aan de lunch bij restaurant&wijnbar Merlot 5

Maandagochtend-vrijwilligers & partners aan de lunch bij restaurant&wijnbar Merlot 4