• Maandag 29 mei is De Bouwerij de sponsor van de wedstrijdbal
 • Maandag 29 mei is De Bouwerij sponsor van de laatste wedstrijdbal dit seizoen.

  Alweer de laatste speelronde van deze competitie. Maandag tweede pinksterdag wordt deze wedstrijd gespeeld op ons mooie Willem Tomassen complex tegen Sporting Martinus uit Amstelveen. Aan het einde van een seizoen kan je altijd even terug te kijken.

  Seizoen 22-23 zullen we herinneren als het seizoen van de veranderingen. De ploeg moest door het vertrek van vele spelers anders opgebouwd worden.

  Veel spelers uit het toenmalige O23-1, kregen een kans zich in het eerste te manifesteren. Daarnaast is er sprake in dit en het aankomende seizoen van een fors aantal ploegen die zich niet zullen handhaven in de tweede klasse.

  De piramide moet volgens de KNVB worden hersteld. Als we dan kijken dat handhaving 2 wedstrijden voor het einde van de competitie is bewerkstelligd mogen we trots zijn op de mannen.

  Nemen we dan mee dat we als winnaar van de 2e periode ook nog mee mogen gaan doen aan het toetje van dit seizoen dan is een pluim op zijn plaats.

  Een seizoen om voor velen te wennen aan dit niveau is goed doorstaan en Charles kan met deze groep hierop doorbouwen. Als daar de ondersteuning van een ervaren bouwer bij gewenst is kan de hulp van de Bouwerij de balsponsor van deze week worden ingeschakeld.

  Sander Schoonderbeek die opgegroeid is in Hooglanderveen en lang bij de club heeft gevoetbald heeft al menig bouwproject in de omgeving gerealiseerd. Tegenwoordig opererend vanuit Voorthuizen worden de nieuwbouw en verbouwingen door De Bouwerij verzorgd.

  Wij kunnen ook al jaren een beroep doen op zijn support aan de club. De laatste wedstrijdbal wordt door De Bouwerij aangeboden. Dat vinden we geweldig. We hopen ook dat we een geweldig slot van dit seizoen mee gaan maken.

  Eerst de laatste punten in Hooglanderveen houden en dan onze huid duur verkopen in de nacompetitie. Het wordt prachtig weer dus geen excuses, ieder is uitgenodigd, de mannen verdienen het.

  Graag tot maandag.

  De sponsorcommissie.

  sponsoring@vvhooglanderveen.nl

 • Aannemer De Bouwerij calculeert - voert uit én streeft altijd naar volle klanttevredenheid