• Tussenstand Grote Club Actie 2021

Op 18 oktober zijn in totaal 1956 loten verkocht. Dat is 63% van het streefbedrag. Nog 1169 loten te gaan <<lees verder>>

• Lomans verlengt sponsorcontract met 5 jaar
  • In december 2020 hebben we met Joost den Otter, algemeen directeur van Lomans totaalinstallateur, een nieuwe sponsorovereenkomst afgesloten voor maar liefst 5 jaar.

Begin februari hebben we dat officieel bevestigd met het ondertekenen van de nieuwe contracten. We zijn verheugd dat deze platina sponsor hiermee aangeeft vertrouwen in onze vereniging te hebben voor de toekomst.

Naast deze vorm van ondersteuning gaat Lomans ons ook assisteren bij de realisatie van de uitbreiding van de accommodatie. Het installatie pakket wordt door hen verzorgd.

In een aanbesteding kwam Lomans als beste partij naar voren. Dat vinden we als sponsorcommissie heel prettig want op het moment dat we als vereniging diensten inroepen van derden benaderen we altijd onze sponsors die actief zijn in die tak van sport.

• Van links naar rechts: voorzitter vv Hooglanderveen Norbert van Hengstum - Directeur Lomans Joos den Otter en voorzitter sponsorcommissie Marcel Wendel - Fotograaf: Levi den Otter

Joost den Otter, ooit gestart als stagiair bij Lomans totaalinstallateur, nu directeur bij het ruim 100 jaar oude familie bedrijf, geeft aan dat Lomans haar ruime ervaring inzet om jonge technici zelf op te leiden. Er is al jaren een tekort aan goed geschoold technisch personeel en Lomans doet daar wat aan.

Sinds september vorig jaar is Lomans, in samenwerking met MBO Amersfoort, de Lomans Academy gestart. Hier worden jongeren opgeleid voor beroepen in de installatietechniek op mbo-niveau 2 en 3; vanaf aankomende september ook op niveau 4. Ze doen vier dagen per week praktijkervaring op en krijgen één dag per week les.

De droom van Joost is om op termijn alle functies binnen Lomans via de Academy op te leiden. “Waar het eigenlijk met name over gaat is dat Lomans gelooft in mensen en daar ook veel in wil investeren en dan niet alleen in geld.” Iedere deelnemer aan de Lomans Academy krijgt binnen het bedrijf een buddy. Met deze praktische ondersteuning worden jonge technici voorbereid op diverse uitdagende projecten binnen de Lomans familie.

Met deze sponsoring wil Lomans naast maatschappelijk verantwoord ondernemen ook aandacht vragen voor deze bijzondere manier van opleiden in de Lomans Academy.

Wij voelen ons bij VV Hooglanderveen ook wel één grote familie en zijn dan ook blij om zulke gepassioneerde ondernemers als sponsor te mogen hebben. We zijn dan ook trots dat Lomans totaalinstallateurs verbonden is én blijft aan onze mooie club.

De sponsorcommissie