• Lid van verdienste

  Marco Burm en Jan Ebbes zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering van 26 november jl. benoemd tot Lid van Verdienste van de vereniging door de voorzitter Norbert van Hengstum.

  Marco is zijn carrière binnen de vereniging gestart in 2007 als voorzitter PR & Communicatie, vervolgens was hij van 2008 tot 2011 Secretaris in het bestuur. Nadat hij kort uit het bestuur was is hij in 2011 opnieuw toegetreden als voorzitter PR & Communicatie. De afgelopen vijf jaar was hij voorzitter Financiële Administratie & Sturing. Daarnaast heeft hij altijd het website beheer gedaan en dat blijft hij voorlopig nog doen. Daarnaast is hij nog actief al trainer van de 17-3 en leider van de 15-2 en het 7e.

  Jan is zijn loopbaan in 2006 begonnen als penningmeester van de Jeugdcommissie. Van 2009 tot 2010 was hij verantwoordelijk voor Jeugdzaken. Vervolgens was hij van 2010 tot 2014 voorzitter van de Technische Commissie. Daarna is hij drie jaar leider geweest van heren 1. In 2017 heeft hij het voorzitterschap van het cluster PR & Communicatie op zich genomen tot 2019.

  Naast bovenstaande functies is hij de beheerder van Sportlink, waarin de ledenadministratie zit en heeft hij het AVG-beleid voor de vereniging geschreven. De aanleg van glasvezel en snel internet was zijn laatste grote klus voor de vereniging. Jan blijft nog betrokken bij de vereniging als ICT Manager.

  Het bestuur bedankt Marco en Jan voor hun jarenlange actieve inzet voor de vereniging waarvoor zij het Lid van Verdienste hebben ontvangen. Gezien hun betrokkenheid blijven we ze ongetwijfeld nog regelmatig zien op het complex.

  Het Bestuur