• Letselschade Kloppenburg kledingsponsor 4e

Het vierde was toe aan een nieuwe kledingsponsor nadat de vorige sponsor de zaak verkocht had. In het bedrijf Letselschadebureau Kloppenburg van Han Mossink hebben we een “logische” opvolger.

Een VV Hooglandervener in hart en nieren. Met zoon Max in het team ook nog eens betrokken bij het team was de kandidaat sponsor gevonden. In de gesprekken erna heeft de sponsorcommissie duidelijk gemaakt dat Han niet iedere week de training hoefde te verzorgen.

Ook werd er niet verwacht dat hij wekelijks de opstelling zou gaan maken. Kortom als kledingsponsor heb je weinig wekelijkse verplichtingen en vinden de mannen het alleen maar eervol als de sponsor van hun team zich langs de lijn bevind als er gespeeld wordt.

Mossink is een echte Hooglanderveense naam. Met 18 jaar, van zijn 18e tot zijn 36e, heeft Han in de hoofdmacht van de vereniging te hebben geacteerd. Dan mag je toch met recht spreken van een Veener.

Na de actieve carriere als voetballer nu nog bijna alle thuiswedstrijden van het eerste als belang-stellende toeschouwer aanwezig op het complex hebben we hier te maken met een echte clubman.

• Dat Han langere tijd zijn expertise aanwend voor iets dat hij goed kan en leuk vind blijkt niet alleen uit zijn lange voetbal loopbaan. Al meer dan 27 jaar is hij actief in de letselschadebranche.

De uitdaging zit erin om de problemen die slachtoffers voorgeschoteld krijgen tot een goede oplossing te brengen, is zijn drijfveer. Hij heeft ook door middel van de kledingsponsoring de oplossing voor ons als vereniging en de mannen van het vierde in het bijzonder, verzorgd.

Hiermee loopt het vierde de komende seizoenen er piekfijn bij. Er is een kampioenschap beloofd door het vierde dus dat zal wel extra support van de sponsor beteken, maar dat zal aan het eind van het seizoen blijken.

De sponsorcommissie wil Letselschadebureau Kloppenburg, Han Mossink, hartelijk danken voor de ondersteuning van het team en dus de vereniging.

• Op zoek naar een eerlijke vergoeding na letselschade? Neem contact op.