• Zaterdag 7 september aanstaande zal het de hele dag zeer druk zijn op ons complex. Alle velden zijn vanaf 8.30 uur tot in de late middag bezet met bekerwedstrijden.  Op sommige velden is de tijd tussen de wedstrijden krap. Ook zullen enkele kleedkamers zo nu en dan een dubbele bezetting hebben. Graag hier rekening mee houden en zoveel mogelijk op tijd beginnen (geldt uiteraard ook voor de scheidsrechters).

Enkele adviezen voor Hooglanderveners en gasten:

* Kom zoveel mogelijk op de fiets. Voor auto's zullen parkeerwachten actief zijn. Volg vooral hun instructies.

* Laat de in/uitgangen voor hulpdiensten vrij. De laatste weken staan er tijdens trainingen diverse scooters voor deze hekken. Deze zullen verwijderd worden.

* Zoe voor de start van de warming up de vrije delen op ons sportpark. Zorg in ieder geval dat lopende wedstrijden niet verstoord worden.

* Accepteer dat je soms met meerdere teams in een kleedkamer zit. We hebben helaas maar 12 kleedkamers. Probeer waar nodig simpele onderlinge afspraken te maken, zodat het de in- en uitstroom soepel verloopt.

* Teams svp vooraf melden bij de wedstrijddienst. Dat geldt ook voor thuisspelende teams.

* Ouders en andere supporters wordt gevraagd om buiten de omheining plaats te nemen. Binnen de omheining is gereserveerd voor spelers, begeleiders en arbitrage. Geef hen vooral alle benodigde ruimte.

Wij denk dat de hiervoor genoemde afspraken zorgen voor een gezellig voetbalweekend. Tot zaterdag of zondag!