•

VV Hooglanderveen draait op vrijwilligers en is erg blij met iedereen die zich voor de vereniging inzet.

Om meer vrijwilligers te krijgen voor alle taken en functies die bij onze groeiende vereniging vervuld moeten worden, is met ingang van dit seizoen (2017-2018) besloten om aan alle spelende leden (of bij <16 jr hun ouders) te vragen om een steentje bij te dragen door per seizoen een aantal uren vrijwilligerswerk te doen voor de vereniging. (is het nieuwe vrijwilligersbeleid)

Het opgeven voor dit vrijwilligerswerk kan tot 1 oktober 2017.

Bij leden die zich op die datum niet hebben opgegeven voor vrijwilligerswerk wordt de loyaliteitspremie van 80 Euro in november 2017 in rekening gebracht (naast de contributie).

Op de hoofdpagina van onze website vindt u naast het nieuwe Vrijwilligersbeleid ook onder andere het aanmeldingsformulierĀ en de lijsten met taken & functies waarvoor opgegeven kan worden.

Ook vrijwilligers die al eerder vrijwilligerswerk verrichten voor de club wordt toch gevraagd zich op te geven.

De vereniging hoopt op heel veel extra handen!!