• Tussenstand Grote Club Actie 2021

Op 18 oktober zijn in totaal 1956 loten verkocht. Dat is 63% van het streefbedrag. Nog 1169 loten te gaan <<lees verder>>

• Laatste fotosessie voetbalplaatjes
  • In de afgelopen weken hebben wij jullie geïnformeerd over de voetbalplaatjes actie van onze club in samenwerking met Jumbo. Onze jeugdleden worden afgebeeld op de voetbalbalplaatjes die gespaard kunnen worden bij de Jumbo vanaf 15 november 2021.

Elk deelnemend jeugdlid ontvangt het verzamelalbum me zijn/haar eigen foto op de voorkant!

Afgelopen weekend hebben de eerste fotosessies plaats gevonden, er zijn al veel pupillen en leiders op de foto gezet!

Planning van de fotosessies - deel 2
    Op zaterdag 25 september vindt de laatste fotosessie plaats, voor de thuisspelende teams t/m O16.  Verder kan iedereen die ingedeeld was voor de fotosessies van 18 en 19 september, maar niet op de foto is gezet, langs komen (zie verder schema hieronder).

Dus dit is echt de laatste kans als je ook in het verzamelalbum opgenomen wil worden!!

Het streven was om alle teams voor hun wedstrijd op de foto te zetten, maar logistiek gezien bleek dit helaas onhaalbaar. Wij vragen hiervoor jullie begrip. Voor de teams die zich na hun wedstrijd mogen melden voor de foto is het fototijdstip aangegeven in donkerblauw.

Let op: iedereen die afgelopen weekend NIET op de foto kon door omstandigheden, kan deze zaterdag terecht op 2 tijdstippen:

10:40  (ruimte voor circa 20 personen)
    12:40 (ruimte voor circa 40 personen)

Als je je nog niet gemeld hebt dan svp je naam en team nr doorgeven via een antwoord / reactie op deze mail.

De foto's worden genomen in de kantine achter de schuifwand.

Toestemming al geregeld?
    Anders, helaas geen deelname (AVG verplichting).

Let op, het kan gebeuren dat uw kind meegaat met een fotosessie, maar zonder toestemming komt de foto niet in het voetbal plaatjes boek en zal deze ook verwijderd worden.

Heeft u nog geen toestemming verleend om een foto te maken van uw kind, doe dat dan nu gelijk.

Advertentie mogelijkheden

Daarnaast willen we u graag nog wijzen op het volgende: Wat dacht u van een advertentie in dit unieke voetbalplaatjesalbum van uw bedrijf?

Als bedrijf of ZZP-ers is dit een uitgelezen mogelijkheid. Een advertentie kost slechts eenmalig € 150,-. We hebben al reacties ontvangen.

Lijkt het u dus geweldig om uw bedrijfslogo op de pagina van het team van uw kind terug te zien of 1/8ste van een advertentiepagina, dan kunt u met behulp van de onderstaande button aangeven of u geinteresseerd bent. Let op, wees er snel bij, want wie het eerst komt heeft nog een keuze en op is op.

Alvast hartelijk dank nogmaals voor jullie medewerking om deze actie tot een leuke en succesvolle actie te maken!

Met sportieve groet,

PR & Communicatie