• Van 7 tot en met 15 oktober 2017 schenkt de KNVB extra aandacht aan de week van de scheidsrechter.

Ook voor VV Hooglanderveen een bijzonder maar mooi moment om extra aandacht te schenken aan het scheidsrechterskorps bij VV Hooglanderveen.

De scheidsrechterscommissie zal hier op een passende wijze aandacht aan schenken. Dit blijft nog even een verassing.

Om alle voetbalwedstrijden bij VV Hooglanderveen die wekelijks gespeeld worden in goede banen te leiden zijn scheidsrechters nodig.

Ook bij VV Hooglanderveen zijn scheidsrechters van alle leeftijden vrijwilligers die het ontzettend leuk vinden om de voetbalwedstrijd goed te laten verlopen.

Zo zorgt de scheidsrechter in samenwerking met de assistent scheidsrechter ( grensrechter) ervoor dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen.

Zonder scheidsrechter = geen voetbalwedstrijd / En zo is het!

Hurkend van links naar rechts: Michiel Burm / Ian Martens / Rinse Bijl /  Rober Huber / Gerard Brundel / Wouter Burm

Daar achter van links naar rechts: Lars Kok / Twan van Doornik / Jelmart van den Tillaart / Pepijn Kelhout / Michiel Camps / Lucas van de Grift / Alex Blom

Daarachter van links naar rechts: Kaan Eskici / Stefan Dijksterhuis / Soroesh Verbarendse / Gradus Traa / Marcel Bijkerk / Nils van Dijk / Marc Noordanus /Mika de Graaf / Henk Kok, (bijna onzichtbaar) Timo Noordanus / Sem Mekkelholt /Pepijn van Rijswijk / Sam van de Hoef / Tom van Vreeswijk / Gerard Hul.

Niet op de foto maar wel net zo fanatiek zijn: Maarten van den Heurik / Rick Voortman / Cas Verheuvel / Marijn Tijmense, Roy Mulder, Sam Kok, Stefan Zuidinga, Ivan Meijboom, Iwan Reuvekamp

Vanaf dit jaar nieuw en daarom niet op de / een foto: Jeroen Burm, Tim Voortman, Quinten Jurrius, Damian Louis, Hugo Sas

---

Ook jij kunt scheidsrechter worden bij VV Hooglanderveen. Ook jij kunt de leiding krijgen over een voetbalwedstrijd van de pupillen maar ook over de voetbalwedstrijden van de senioren. Die keuze is volledig aan jou.

Als het leiden van wedstrijden je bevalt, is er bovendien de mogelijkheid om op hoger niveau te fluiten.

De KNVB organiseert cursussen voor enthousiastelingen die graag hogerop willen.

Vind jij het leuk om ervoor de zorgen dat Junioren en Senioren  bij VV Hooglanderveen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de voetbalstrijd aangaan? Voor meer informatie kunt u of kan jij contact opnemen met Gradus Traa