• Michel Martens met TheValueChain ook actief bij het tweede.

  We kennen Michel al als coördinator van de keepers. Ook als leider van het eerste is hij al weer voor het derde jaar actief en vanaf dit seizoen heeft hij met TheValueChain ook nog eens zijn handtekening gezet onder het kledingsponsorcontract van het tweede.

  Zo blijkt dat zijn focus zeker niet alleen op het eerste gericht is. Michel ziet het tweede als een verlenging van het eerste, waar jonge spelers kunnen rijpen en potentiële eerste elftal spelers op eerste klasse niveau wekelijks kunnen acteren.

  Wat Michel Martens bij de club doet is mogelijk al wel bekend. Waar TheValueChain voor staat is voor velen (nog) niet bekend. TheValueChain is dienstverlener op het gebied van SAP, de wereldmarktleider van bedrijfssoftware.

  Met een team van professionals helpen zij bedrijven het maximale uit hun SAP implementatie te halen. Deze vakmensen hebben diepgaande kennis van de verschillende logistieke processen en inhoudelijke kennis van de SAP tooling. TheValueChain maakt deel uit van Gumption, een groep van meer dan 20 jonge ondernemingen en circa 450 medewerkers.

  Zo hebben we met Michel Martens een zeer actieve verenigingsman en met zijn bedrijf TheValueChain een prachtige sponsor van en voor de toekomst van onze mooie vereniging.

   

  :"Samen kunnen we elkaar naar een hoger niveau tillen" > www.thevaluechain.nl