• Redbeans Espresso presenteert:
  KK7x7 voetbaltoernooi 2023

  Na het succes van het voetbaltoernooi April Fools vorig jaar tijdens het jubileum van de club, organiseren de Krasse Knarren van VV Hooglanderveen in 2023 opnieuw een clash of the classics. Dit jaar onder een nieuwe naam met een nieuwe naamsponsor: Het Redbeans Espresso KK7X7 voetbaltoernooi.

  Op vrijdagavond 21 april strijden diverse 45+-teams uit de hele regio om de felbegeerde kampioensschaal. Aanwezig zullen zijn teams van Hoogland, Roda, VVZA, CJVV, Cobu Boys en de vrijdagtak van VV Hooglanderveen. Uiteraard spelen de Krasse Knarren ook mee met twee teams. Het toernooi heeft dezelfde opzet als vorig jaar. Poules, met halve finale en finale.
  En we sluiten weer af met een fantastische feestartiest, namelijk niemand minder dan… René Karst! Hij zingt al zijn grote hits met pakkende titels als ‘Atje voor de sfeer’, ‘Liever te dik in de kist’ en ‘Dat interesseert me echt geen ene reet’. Daarnaast is onze eigen lokale held DJ Bolera aanwezig om te zorgen dat de voetjes van de vloer blijven.

  De wedstrijden beginnen om 19.00 uur, finale is rond 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom om de teams aan te moedigen en nadien een drankje te komen doen in de kantine. Vanaf 21.00 uur draait DJ Bolera. René Karst verwachten we om 22.30 uur. Toegang is gratis. Eigen drank meenemen is niet toegestaan. Tassen worden gecontroleerd bij de voordeur. En uiteraard: NIX18!

  KK7x7 voetbaltoernooi 2023