• Aanstaande zondag 03 maart 2024 ligt er de uitdaging voor onze mannen om weer mee te doen in de strijd voor klasse behoud. DSOV uit Vijfhuizen is de tegenstander. Geen onbekende opponent, maar ook niet een waar we zo maar even van winnen.

Het is wel zo dat als we hier drie punten in Hooglanderveen houden dat we aansluiting hebben bij de plaatsen die aan het einde van het seizoen goed zijn voor lijfsbehoud.

DSOV staat op dit moment 5 punten voor op ons maar slechts 5 van het totaal van 19 hebben ze buitenshuis behaald. Met dit gegeven en het feit dat wij de laatste 2 wedstrijden winnend hebben afgesloten is iets dat vertrouwen

De wedstrijdbal wordt verzorgd Van Valkengoed bouw en timmerbedrijf. Sander van Valkengoed is een jongen van de club. Gestart in de jeugdteams speelt hij nog steeds in het hechte vrienden vijfde seniorenteam.

Sander droomde altijd al om voor zichzelf te beginnen in de bouwwereld en nu kan hij met zijn bedrijf en vakmanschap de woondromen van zijn klanten realiseren. Laten hopen dat zijn ondersteuning middels de wedstrijdbal een droomresultaat van 3 punten oplevert.

Om de mannen een hart onder de riem te steken en op te stuwen tot grote hoogte rekenen we op vele toeschouwers langs de lijn. Dit geeft een extra boost aan ons keurkorps en dan hopen we op een prachtig resultaat. De wedstrijd op het Willem Tomassen complex begint zoals gebruikelijk om 14.00 uur.

Graag tot ziens en Sander bedankt voor je support aan de club.

De sponsorcommissie.

sponsoring@vvhooglanderveen.nl