• Vanaf dit seizoen werken alle amateurteams met het Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier (mDWF), dus ook de pupillen O8 t/m O12. Via de mDWF-app dient voorafgaand aan iedere wedstrijd de selectie worden opgegeven en kan door het wedstrijdsecretariaat of de scheidsrechter de uitslag worden verwerkt. Nog niet alle teams zijn voor dit seizoen verbonden aan de mDWF. We streven er naar dat ieder team minimaal 2 personen (leider, trainer en/of ouder) heeft die over mDWF-toegang beschikken. Hiervoor is nodig:

1. Downloaden van de app 'KNVB Wedstrijdzaken' (in AppStore of PlayStore)

2. Registreren/inloggen met het e-mailadres waarmee je (of jouw kind) in de ledenadministratie staat. Let op: inloggegevens zijn hetzelfde als in de voetbal.nl-app. Let op (2): de voetbal.nl-app is een (totaal) andere app dan de mDWF/KNVB Wedstrijdzaken-app! De mDWF-app is voor het verwerken van wedstrijden/uitslagen. In voetbal.nl zijn de programma's, uitslagen en standen van alle teams in Nederland te volgen.

3. Zorg dat je bij vv Hooglanderveen als mDWF-contact geregistreerd bent bij jouw team(s). Dit kan via Wim v/d Boom (secretaris-voetbalzaken@vvhooglanderveen.nl)

4. Weet je niet welk e-mailadres gebruikt dient te worden, of krijg je de app op een andere manier niet aan de praat, neem dan ook gerust contact op met Wim v/d Boom (zie mailadres hierboven). Op zaterdagen kun je ook met je vragen terecht bij de wedstrijddienst.