• JO19-1 overtuigend Amersfoorts Kampioen
  Pieken op het juiste moment noemt men dat ook wel. Dat ene toernooi waar heel Amersfoort naar kijkt. Zaterdag 15 juni 2024 was het zover, het AVK voor de JO19-1 teams van Amersfoort.
   
  Met een sterk deelnemersveld gingen de spelers van de JO19-1 op de fiets naar Amsvorde. Veel vertrouwen was er niet getankt de afgelopen competities, maar iedereen wilde nog 1 keer knallen.
   
  En dat gebeurde. Geen doelpunt tegen (bedankt Jorg, 17-3), 8 doelpunten gescoord (oa bedankt Sven JO17-2) over 6 wedstrijden. Dan kun je toch wel zeggen dat je overtuigend de beste van Amersfoort bent in je leeftijdsklasse.
   
  De wisselbeker werd met trots in ontvangst genomen. De biertjes en snacks na de tijd ook overigens... Amsvorde bedankt voor het organiseren, deelnemende teams bedankt voor de sportieve wedstrijden (beetje jammer dat de enige gele kaart van het toernooi gepakt werd door Thijmen).
   
  De jongens gaan nu verder in de JO23 of in een seniorenteam. Succes allemaal en we hebben de afgelopen jaren met veel plezier jullie opgeleid.
   
  Francesco de Haan, Marco Burm en Rene Buining.