• Na een lang seizoen, met 2 overwinningen op de koploper, Driebergen kon op 11 juni jl. de O19-1 kampioen worden.

De wedstrijd tegen Amsvorde O19-1 moest gewonnen worden, Driebergen stond 2 punten voor. Dat vvHooglanderveen een veel beter doelsaldo had, deed niet ter zaken.

De wedstrijdcommissie had geregeld dat de wedstrijd op het hoofdveld gespeeld kon worden. Een prachtige zonnige dag, met veel support van ouders, vrienden en bekenden. Het kon niet fout gaan.

Na een enerverende en rommelige eerste helft stond er 0-0 op het bord. Dat was teleurstellend, echter, uit hadden we met 4-3 van Amsvorde verloren, dus het zou geen makkie worden.

De tweede helft heeft de ploeg echter alle, mogelijk, aanwezige spanning van zich af gegooid: Eindstand 7-0 KAMPIOEN!

Het werd een mooi en gezellig kampioensfeest! Op naar volgend jaar, de senioren!

JO19-1 kampioenschap

JO19-1 kampioenschap 1