•  

  Volgende halte: thuis tegen IJsselmeervogels JO17-1 (3e divisie). Op 17 april speelt de JO17-1 dus tegen de rood-witten, wedstrijd vangt aan om 19.30, de kantine is open, dus kom onze jongens steunen in deze belangrijke halve finale van de beker.

  Afgelopen weekend wonnen ze van UVV na het nemen van penalties. En dat was niet de eerste keer dat ze een tegenstander versloegen vanaf 11 meter.

  Trainer Arie den Ouden schreef een mooi verslag op zijn facebook pagina:

  Zaterdag 30 maart 2019
  Bekerwedstrijd UVV JO17-1 - vvHooglanderveen JO17-1

  Wat vooraf ging:
  Stroeve start van de promotie poule. eerste wedstrijd, ook tegen UVV (!) werd verloren. Met 3-0 zelfs. Anders dan de uitslag doet vermoeden, waren wij, vond ik, beter. Verloren door randzaken. Een leider die verbaal uithaalde naar een veense speler waardoor die 2 x geel kreeg (buiten het veld treden) en dus rood... Ja, die leider kreeg geel, heeft een reprimande gekregen van de eigen club... Maar daar koop je niks voor.
  Daarna in diezelfde competitie nog 4 partijen... die bepaald werden door randzaken. Verliezen is niet erg, maar er zit wel een grens aan...
  Ach.. Het wordt mooi weer, toch ?
  Dus deze week vol goede moed gestart. De jongens op de training dinsdags geprikkeld en nog even de eerste wedstrijd aangehaald. Hoe onterecht we daar verloren en hoe we revanche zouden nemen. Wel een goede training afgewerkt. Een training waar Lars Boumans eerder moest stoppen uit voorzorg (pissed was ie)
  En Florian die in zijn gretigheid door de enkel klapte...
  Maar ook een training om een plan te smeden.. Want immers zou onze Sam van de Hoef op familie weekend gaan.
  Op die training wat kleine variaties geprobeerd.

  Lees verder op https://www.facebook.com/ariedenouden/posts/2839892809385986