• Informatie Jeugdvoetbal > seizoen 2020-2021
 • Op deze pagina wordt beschreven wat ouders / verzorgers moeten weten over jeugdvoetbal bij VV Hooglanderveen. Dit is vooral informatie voor de jongste leeftijdsgroepen die willen gaan voetballen.

  • Peutervoetbal

  Hooglanderveen biedt geen peutervoetbal aan. Dit betekent dat kinderen geboren in 2016 of later nog niet kunnen voetballen bij onze vereniging. Zo gaan kinderen geboren in 2016 per september 2021 voetballen.

  • Onder 6 = ING Euro League.

  Alle kinderen, jongens en meisjes, geboren in 2015 voetballen per september 2020 in de onder 6 pupillen. Deze groep is alléén op de zondagochtend actief van 09.30 tot 10.30 uur. De groep heeft geen wachtlijst, dus iedereen kan gelijk beginnen. Het is mogelijk om eerst een proeftraining te maken voordat de aanmelding definitief wordt.

  Coördinator van deze groep is Jur Dördregter. coordinator-67@vvhooglanderveen.nl

  • Onder 7 = ING World League.

  Alle kinderen, jongens en meisjes, geboren in 2014 voetballen per september 2020 in de onder 7 pupillen. Deze groep traint op de woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur en voetbalt op zondagmorgen in een eigen onderlinge competitie van 10.30 tot 11.30 uur. De groep heeft geen wachtlijst, dus iedereen kan gelijk beginnen. Het is mogelijk om eerst een proeftraining te maken voordat de aanmelding definitief wordt.

  Coördinator van deze groep is Jur Dördregter > coordinator-67@vvhooglanderveen.nl

  • Onder 8 pupillen.

  Alle jongens geboren in 2013 voetballen per september 2020 in de Onder 8 pupillen. Vanaf de onder 8 leeftijd gaat iedereen binnen de jeugd op zaterdag competitie voetballen. Door de week wordt getraind. De onder 8 pupillen zijn alléén jongens. Meisjes die de onder 8 leeftijd hebben spelen mee in de teams van de Onder 9 meisjes teams.

  Coördinator van deze groep is Christian Brinkhuizen > coordinator-8@vvhooglanderveen.nl

  • Meer informatie nodig?

  Voor alle overige informatie over het jeugdvoetbal kunt u terecht bij Secretaris Voetbalzaken

  Wim van de Boomsecretaris-voetbalzaken@vvhooglanderveen.nl