• Onze vereniging vindt het belangrijk dat jeugdtrainers de mogelijkheid hebben om zich inhoudelijk te ontwikkelen. Dat doen we door middel van het aanbieden van interne cursussen en gericht sturen we ook trainers naar de KNVB voor trainerscursussen. De afgelopen seizoenen heeft dat al mooie resultaten opgeleverd. Komend seizoen zal de club ook weer een interne pupillencursus organiseren.

Eén van onze talentvolle trainers is Dennis van Westerlaak. Hij is twee jaar geleden bij de club gekomen en traint sindsdien de Jongens Onder 13-1, waarmee hij op de laatste speeldag nipt het kampioenschap misliep in de Hoofdklasse. Dit seizoen heeft Dennis de kans gekregen om zijn trainersambitie verder vorm te geven door het volgen van de KNVB-cursus TC-2, een intensieve opleiding met veel groepsbijeenkomsten, thuisstudie en praktijkopdrachten. Vorige maand is Dennis geslaagd voor deze cursus en een paar weken geleden was de diploma-uitreiking. Op de foto ontvangt Dennis namens de club een bos bloemen voor deze mooie mijlpaal. Een felicitatie is op zijn plaats. Komend seizoen gaat Dennis de talenten van de Jongens Onder 16 onder zijn hoede nemen.

Hopelijk volgen de komende jaren meer talentvolle trainers van Hooglanderveen dit pad.