Een jeugdlid van onze vereniging is positief getest op corona.

Hij/zij heeft afgelopen zaterdag op ons complex een wedstrijd gespeeld. Geen kleedkamer bezocht (eigen teams thuis omkleden en douchen) en ook verder niet in de kantine of elders binnen geweest.

Het team, de ouders van het team, de teambegeleiding, de betreffende voetbal coördinator, de vereniging van de tegenstanders en de scheidsrechter zijn geïnformeerd en gevraagd extra alert te zijn op klachten die horen bij een corona besmetting.

De betreffende speler is met zijn/haar gezin in quarantaine gegaan. Uiteraard heeft de club contact opgenomen met de GGD regio Utrecht om er zeker van te zijn dat de juiste maatregelen zijn genomen.

Uit extra veiligheidsoverweging heeft het bestuur besloten het team en begeleiding tot volgende week dinsdag niet te laten trainen / spelen en verzocht ook geen bezoek te brengen aan ons complex.

Wanneer er geen verdere besmettingen ontstaan binnen het team, kan daarna gewoon weer getraind en gespeeld worden.

We benadrukken dat dit geen strafmaatregel is, maar een voorzorgsmaatregel.

Nogmaals vermelden wij,

blijf bij (lichte) klachten of twijfels hierover thuis en laat je direct testen op corona en volg de verdere instructies van de GGD op.

Neem dit serieus en breng ook altijd je leider op de hoogte.

Bij nieuwe gevallen van corona besmettingen of vragen over corona zaken bij de club: meldpunt-corona@vvhooglanderveen.nl

Bij klachten, voor een corona-test afspraak in de buurt: 0800-1202

Bij vragen over corona zaken in het algemeen: GGD regio Utrecht: 030- 630 54 00