• Jeugdkamp
 • Tijdens het hemelvaartweekend wordt door v.v. Hooglanderveen het jaarlijkse gezellige jeugdkamp “Van Essen Catering & Events” georganiseerd. Dit jeugdkamp is een tweedaags voetbalevenement waarbij gezelligheid, voetbal én feest voorop staat

  Op vrijdag worden de deelnemers van de teams O10 t/m O13 verwacht én op zaterdag worden kinderen van de Euroleaque en Worldleaque in de leeftijdscategorie 8 en 9 jaar tussen 09:00 en 09:30 uur op het Willem Thomassen sportcomplex verwacht. Zowel op vrijdag als op zaterdag gaat dit bruisende voetbalevenement omstreeks 10.00 uur van start.

  Tijdens dit tweedaagse evenement wordt op elk niveau van de deelnemers op een spelende - en lerende wijze technische vaardigheden aangeleerd. Op de onderdelen kunnen punten worden gescoord en / of worden behaald.

  Aan het einde van de dag gaan de deelnemers gezamenlijk lekker eten. Daarna is het tijd voor een leuke avond activiteit.

  Na deze avond activiteit gaan de deelnemers in de legertenten overnachten. De tentindeling gebeurd altijd op vaste eigen teambasis. De kinderen slapen dus altijd bij bekenden.Tijdens het evenement zijn nachtwakers aanwezig om de orde te handhaven wanneer dit noodzakelijk is. Na een goede nachtrust én nadat de spullen in de tenten zijn opgeruimd gezamenlijk ontbijten en gaan de deelnemers rond 09:00 uur naar huis.

  Het allerbelangrijkste van dit speciale jeugdevenement is FUN in hoofletters = plezier maken! Aan het eind van de dag vindt de befaamde penaltybokaal plaats en is het tijd voor de prijsuitreiking.

  Op de vrijdag zijn de deelnemers in de leeftijdscategorie O10 t/m O13 willekeurig ingedeeld in een team.

 • Platinasponsor Jeugkamp 2024
 • Op zaterdag is het de beurt aan de kinderen uit de Euro- en Worldleaque in de leeftijdscategorie O 8 en O 9 . De kinderen kunnen zich vanaf 09:15 uur aanmelden. Ook deze deelnemers zullen op een spelende- en lerende wijze een fantastisch voetbalevenement beleven. Na de prijsuitreiking omstreeks 16:00 uur gaan alle deelnemers weer naar huis.

  Zonder de inzet van de vele vrijwilligers is het voor vv Hooglanderveen niet mogelijk om dit unieke jeugdkamp te organiseren en tot een grandioos succes te maken. Die vrijwilligers zijn hard nodig!

  Denk hierbij aan tentenopbouwers- en afbrekers, team- en spelbegeleiders, kantine-versierders, bardienstmedewerkers, cateringhulp en nachtwakers.

  De organisatie vraagt of jij als vrijwilliger inzetbaar bent. Uit ervaring weten wij dat ook jij een fantastische dag gaat beleven met veel blije gezichten.

  Een deel van de kosten van het Jeugdkamp worden gedekt door de verkoop van loten voor de Grote Club Actie. De deelnemer die 20 of meer lootjes verkoopt mag gratis deelnemen aan het "Van Essen Catering & Events" Jeugdkamp!

  Tijdens de inschrijving van de deelnemers vraagt de organisatie een kleine individuele bijdrage. Deze bijdrage kan je via Ideal betalen.

  De uitnodiging voor het jeugdkamp ontvang je via het geregistreerde mailadres uit de ledenadministratie. Zorg dat jouw actuele mailadres bij de ledenadministratie bekend is. ledenadministratie@vvhooglanderveen.nl

  In het kader van het privacyreglement en het feit dat de kinderen jonger dan 16 jaar zijn, is het noodzakelijk dat je als ouder / verzorger zelf de juiste N.A.W. en mail gegevens aan de ledenadministratie doorgeeft.

  Aanvullende / praktische informatie zal op de website worden gepubliceerd. Wil je meer informatie? Stuur een mailbericht naar:

  coordinator Viktor Messelink

  jeugdkamp@vvhooglanderveen.nl