• Sinds enkele jaren moeten teams/teamleiders gebruik maken van de MDWF-app (mobiel wedstrijdformulier). In het begin wordt deze app nog wel eens verward met de app Voetbal.nl.

Het gebruik van beide apps vereist enkele registratie-eisen. Daarnaast is in het begin het gebruik wellicht wat onwennig. Op wedstrijddagen zijn er altijd bij de wedstrijddienst functionarissen aanwezig die vragen kunnen beantwoorden.

Op maandagavond 9 september van 19.30-20.30 uur zullen Wim vd Boom (secretaris voetbalzaken) en René Lammers (voorzitter wedstrijdzaken) aanwezig zijn in het clubhuis om specifieke vragen over het installeren en gebruik van (vooral) de MDWF-app te beantwoorden. Waar nodig zullen we helpen de app op de juiste manier te installeren en te laden (met teamgegevens). Kom gerust langs, wel met eigen smartphone of tablet. Vooraf aanmelden is niet nodig.