• Inschrijving FC 24 computerspel toernooi op 4 en 5 januari 2024 ⚽

Hallo ouders / jeugdleden,

Je ontvangt deze mail omdat je emailadres geregistreerd in onze ledenadministratie (nov 2023) staat bij leden die spelen in team van Onder 8 t/m Onder 16.

Voetbalvereniging Hooglanderveen organiseert wederom een groot AFAS FC 24 toernooi, dat voorheen bekend stond als het FIFA computerspel. Er wordt gespeeld met de nieuwste spellen op PlayStation 5. Voor de oudere jeugd is dat op donderdagavond 4 januari en de jongere jeugdleden spelen op vrijdag ochtend of middag 5 januari 2024.

Onze kantine wordt hiervoor helemaal verbouwd tot een heuse FC arena. Jeugdleden vanaf 7 jaar t/m 15 jaar van de voetbalvereniging Hooglanderveen kunnen zich inschrijven.

Inschrijvingsgeld is slechts € 5 per persoon. Daarvoor krijg je naast een geweldig spelcomputer toernooi ook nog iets te eten en te drinken.

Het programma ziet er als volgt uit:

• Donderdag avond 4 jan. 19:00 uur tot 22:00 uur, voor leeftijd 12 jaar en ouder
    • Vrijdag ochtend 5 jan. 9:00 uur tot 13:00 uur, voor leeftijd 7, 8 en 9 jaar
    • Vrijdag middag 5 jan. 13:00 uur tot 17:00 uur, voor leeftijd 10 en 11 jaar

Let op, de verdeling van de leeftijden over de dagdelen is gebaseerd op het aantal inschrijvingen van vorig jaar. Als gevolg van het werkelijke aantal aanmeldingen per leeftijdsgroep kan het iets verschuiven. Deze indeling is dus niet 100% definitief. Mocht het na veranderen, dan ontvang je, wanneer je je hebt ingeschreven, bericht hierover per email.

• We hebben 40 plaatsen beschikbaar per dagdeel.
    • In totaal kunnen er dus 120 spelers meedoen.

Wees dus snel want vol = vol.

Inschrijven kan tot en met woensdag 3 januari 2024 en dat doe je door op de onderstaande knop te klikken. Na inschrijving ontvang je (binnen 24 uur, niet direct) een betaallink waarmee je het inschrijfgeld kan overmaken. Na betaling is de inschrijving definitief.

Inschrijven is niet meer mogelijk!

We knallen het nieuwe jaar in met wederom een SUPER evenement voor de jeugd.  Het FC 2024 computerspel toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door business club platina sponsor AFAS Software.

Bezoekers zijn uiteraard ook welkom.

Met sportieve groet,

Norbert van Hengstum