• Beste ouders, verzorgers, jeugdspelers,

In het seizoen 2019-2020 zullen alle spelers geheel nieuwe presentatiepakken en tassen ontvangen van 123-Inkt. Dit betekent dus, dat op het eind van dit seizoen alle jeugdleden hun presentatiepak en tas in moeten leveren.

Het inleveren van het presentatiepak en de tas kan op de volgende dagen:

• Zaterdag 15 Juni
    • Zaterdag 22 Juni
    • Zaterdag 06 Juli

Ik ben op deze dagen aanwezig tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Mocht je op geen van deze data in de mogelijkheid zijn het presentatiepak en de tas in te leveren,  vraag dan een teamgenoot of deze de tas en het pak in wil leveren.

Het is belangrijk dat alle jeugdleden hun presentatiepak en tas inleveren, dus ook de spelers die gestopt zijn met voetballen en nog niet ingeleverd hebben.  Lever je beide spullen in, dan wordt er in het nieuwe seizoen 2019-2020 niet nogmaals borg geïncasseerd.

Indien het presentatiepak of de tas niet is ingeleverd, zal de reeds betaalde borg van € 38,00 komen te vervallen, en zal er in het seizoen 2019-2020 opnieuw borg worden geïncasseerd. Mocht men het presentatiepak en tas niet in willen leveren,  omdat men het wil houden, dan zal de betaalde borg van € 38,00 ook komen te vervallen, en zal er in het seizoen 2019-2020 opnieuw borg in rekening worden gebracht voor het nieuwe presentatiepak en tas.

Na deze genoemde data is er geen mogelijkheid meer om de tas en pak in te leveren.

Met vriendelijke groet,

Coen Mulder kleding-jeugd@vvhooglanderveen.nl