• Vele ouders hebben op 15-2-2021 een email gehad aangaande onderstaande tekst. Tot nu toe hebben helaas nog maar 20 ouders hierop gereageerd.

Inleveren digitale pasfoto voor digitale spelerspas: Alle jeugdspelers, jongens en meisjes, die zijn geboren in 2010 moeten volgend jaar een digitale spelerspas hebben met daarop een foto. De spelers hoeven zelf niets te doen voor de spelerspas. Dit wordt door de KNVB geregeld.

Wel belangrijk is:

Voor die spelerspas heeft de vereniging een digitale pasfoto nodig omdat spelen in officiële wedstrijden (competitie/beker) anders niet meer mogelijk is. De ouders kunnen van genoemde speler/speelster een foto nemen met een mobiele telefoon en deze foto mailen naar ledenadministratie@vvhooglanderveen.nl Het aangezicht moet goed zichtbaar zijn en de speler/speelster moet alleen op de foto staan. Doe dit aub snel zodat dit tijdig is geregeld. Alvast dank voor ieders medewerking.