• Eindstand Grote Club Actie

Eindstand op 30-11-2020 > 135,41% van het doel behaald > Dit betekent dat het gewenste doel boven de € 5.000,00 is behaald. Het eindbedrag is € 6.770,40. Voor dit bedrag zijn 2821 loten verkocht. Super bedankt! aan alle kopers én verkopers van loten die deze opbrengst mogelijk hebben gemaakt. De winnaars worden op 9 december 2020 per mail geinformeerd.

•

Om het inleveren van de Grote Clubactie 2020 boekjes makkelijker te maken hebben wij in het ballenhok deze kratten geplaatst.

Vanaf vandaag 26 oktober 2020 kunnen alle leiders én trainers hier de boekjes inleggen.

Normaal worden de boekjes op zaterdag 31 oktober ingeleverd in de bestuurskamer. Door de huidige Covid-19 regels en het niet draaien van volledige voetbalprogramma’s is er voor deze oplossing gekozen.

Willen jullie de boekjes inzamelen én in de kratten leggen?

Alvast bedankt voor jullie medewerking.