• Hooglanderveen verliest bekerduel van Geinoord
 • In een van Hooglanderveens zijde zeer matige wedstrijd heeft het eerste elftal zijn tweede  bekerduel tegen Geinoord met 5-1 verloren.

  Na vier minuten keek Hooglanderveen al tegen een achterstand aan. Uit een afgeslagen cornerbal van Hooglanderveen, profiteerde Geinoord van desorganisatie in de Hooglanderveense verdediging. Timo Meerding rondde de tegenaanval perfect af.

  Binnen een kwartier vergrote Sven Banfi de voorsprong voor de ploeg uit Nieuwegein. Dezelfde Sven Banfi strafte, tien minuten voor rust, een foutieve terugspeelbal af en bracht daarmee de stand op 0-3.

  Direct na rust had Hooglanderveen een korte opleving. Ilias Bezzahi schoot op de lat en een minuut later scoorde Rick Voortman de aansluitingstreffer, na goed voorbereidend werk van Ilias Bezzahi.

  Binnen twee minuten stelde Geinoord, door twee goals van Sem van Zwieten, orde op zaken. Eerst kopte hij een geweldige voorzet vanaf links achter de kansloze doelman Stijn Tomassen en een minuut later was hij te snel voor de Hooglanderveense defensie en scoorde hij beheerst de 1-5.

  Geinoord bleef daarna de betere ploeg, maar mede door enkele goede reddingen van Stijn Tomassen werd een grotere nederlaag voorkomen.

  Met dank aan Kees Steenbeek.

  pr-communicatie@vvhooglanderveen.nl