• Hooglanderveen delft onderspit tegen Theole
 • Hooglanderveen heeft, tegen de koploper van de tweede periode Theole, in een doelpuntrijk treffen met 3-4 verloren. Na één minuut stond de 1-0 al op het scorebord. Menno Bos veroverde op karakter de bal in het strafschopgebied van Theole en legde de bal perfect terug op de inkomende Jorin Bruins, die daarna beheerst kon scoren.

  Lang kon Hooglanderveen niet genieten van de voorsprong. In de vierde minuut scoorde Niels Wien de gelijkmaker. Na een half uur kwam Hooglanderveen opnieuw op voorsprong. Hicham Zeddi ging goed door over rechts en bereikte Pim Gijtenbeek, die vanaf randstrafschopgebied de 2-1 binnenschoot.

  De 3-1 liet niet lang op zich wachten. In de 38e minuut stuurde Jorin Bruins met een subtiel balletje Danny de Graaf de diepte in. De aanvoerder van Hooglanderveen speelde de bal op het juiste moment breed op de meelopende Ilias Bezzahi, die daarna zijn 16e competitietreffer scoorde.  

  Na rust schroefde Theole het tempo op. Het zette Hooglanderveen steeds meer onder druk, maar het had een makkelijk gegeven strafschop nodig om de aansluitingstreffer te scoren. Invaller-doelman Rob van de Grooteveheen, die de donderdag voor de 2e keer vader is geworden en Rick Schoonderbeek verving, raakte de aanvaller van Theole licht, die daarna gewillig ter aarde stortte.

  Eftal Elmaz wist wel raad met het cadeautje. Na ruim een kwartier spelen scoorde dezelfde Eftal Elmaz de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd was het Ilias el Hammouti, die de eindstand op 3-4 bepaalde. De ploeg uit Tiel blijft door de zwaarbevochten overwinning meedoen om de titel. 

  pr-communicatie@vvhooglanderveen.nl