• Hooglanderveen 4 heeft nieuwe kleding sponsoren
  • Op zoek naar een nieuwe kleding sponsor voor het 4e zoeken we altijd een band met team leden. Bas Eigenhuis nog steeds actief als speler van dit team heeft jaren lang met zijn eigen naam op zijn rug gespeeld tot de zaak verkocht werd en de band met de nieuwe eigenaren en de voetbalvereniging werd verbroken.

Als 2 oud buren Eigenhuis en Wendel hebben we elkaars gezinnen zien opgroeien en dan is het mooi om te zien dat aan beide zijde van de haag de volgende generaties daar wat van mee krijgen en zich daar ook door aangetrokken voelen. Zo hebben SMAAK KEUKENS.NL & SMAAKJE-ERBIJ.NL  elkaar gevonden als sponsor van het 4e senioren team.

• SMAAKKEUKENS.NL in Soest staat voor topkwaliteit tegen de beste prijs. Meer dan 25 ervaring in de branche levert know how en relaties op die samen garant staan om aan de hoge eisen te voldoen. In de SMAAK studio in Soest staan verschillende keukenopstellingen gepresenteerd om inspiratie op te doen. Iedereen wordt uitgenodigd om daar een kijkje te komen nemen onder het genot van een heerlijke verse espresso of cappucino.

Zo komen we direct aan de match toe tussen deze sponsoren want Smaakje is de koffie aroma die het kopje koffie nog lekkerder maakt. Met oer Hollandse smaken zoals speculaas. Stroopwafel of bitterkoekje droom je even weg bij zo’n heerlijk kopje koffie.

Via SMAAKJE-ERBIJ.NL kom je terecht op een website vol inspiratie wat je met de smaakjes kan bereiken. Als je dan het gevoel hebt dat je wel verschillende smaakjes wilt proberen kan je die daar ook bestellen. De producten liggen in verschillende landwinkels waaronder De Kastanjeboom aan de Zevenhuizerstraat en bij onze hoofdsponsor Jumbo Vathorst. Een ondernemer waar nieuwe regionale concepten een kans krijgen.

Zo is het gekomen en zo hopen we dat het vierde met trots de vereniging en haar sponsors uitdraagt. Daar zijn we met SMAAK KEUKENS.NL én SMAAKJE-ERBIJ.NL als sponsoren van overtuigd.

Iris en Anouk (Bram niet op foto) zijn trots met de namen van beide bedrijven op de shirts van het vierde voor de komende 3 seizoenen en nemen de felicitaties en bloemen in ontvangst tijdens de uitreiking van de kleding.

• sponsoring@vvhooglanderveen.nl