• Hoofdtrainers Jeugd 2019-2020

We koersen alweer richting het eind van het seizoen. De meeste teams hebben hun laatste wedstrijden gespeeld en maken zich op voor de toernooimaand juni.

Deze periode vormt ook altijd weer een drukte van jewelste voor coördinatoren en HJO's om de teamindelingen rond te maken voor komend seizoen, welke begin juli gepubliceerd zullen worden.

In de bovenbouw zijn de hoofdtrainers van de diverse leeftijdsjaren inmiddels rondgemaakt. Ernesto Fräser blijft op zijn vertrouwde post zitten als trainer van de JO19-1.

Voor de JO17-groep hebben wij in de persoon van Buddy Bune een frisse wind van buiten de club gevonden. Buddy is een jonge, enthousiaste trainer, afkomstig van Zuidvogels en in het bezit van het diploma UEFA B.

Arie den Ouden zal als nieuwbakken UEFA C-trainer de JO16-groep onder zijn hoede nemen, terwijl oudgediende Ronald Schimmel op de JO15-groep actief blijft.

De JO14-1 staat komend seizoen onder leiding van het tweemanschap Gijs Lok en Bas Eigenhuis. Gijs zal komend seizoen ook de KNVB-cursus UEFA C gaan volgen. De bovenbouw wordt gecompleteerd door Stefan Houtveen als blijvende coach van de JO13.

De onderbouw begint ook vorm te krijgen. André Salomons zal zijn kennis en kunde inzetten voor de JO12-lichting.

Voor de JO11 hebben wij Jelle de Groot bereid gevonden om als nieuwe trainer te fungeren. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft Jelle bij sv Baarn al jarenlange ervaring opgedaan als trainer.

Verder maakt de huidige JO7-trainer Fiona den Ouden de stap naar de JO10 en verhuist het driemanschap Erik Gort, Tom Schenk en Paul Dortland mee naar de JO9-1. Bij de jongste jeugd zullen Remco van Veenendaal en Erwin Slop als ervaren en betrokken trainers de spelertjes van de JO8 en JO7 in het nieuwe seizoen verder helpen met hun ontwikkeling.