• Hoofdtrainer JO8 gezocht!
  • Voor het seizoen 22/23 zijn we opzoek naar een trainer voor de JO8.

Ben jij een enthousiaste trainer en lijkt dit jouw een mooie uitdaging? Dan zijn we opzoek naar jou!

Voor deze rol geldt het volgende takenpakket:
    • Het conformeren aan het voetbaltechnisch beleidsplan en jeugdopleidingsplan.
    • Het door ontwikkelen, bewaken en uitdragen van het voetbaltechnisch beleidsplan en jeugdopleidingsplan en het concept ‘brederopleiden’.
    • Het werken met speler volgsysteem en gebruik maken van videoanalyse.
    • Het dragen van de door de vereniging beschikbaar gestelde kleding.
    • Het operationeel (op het veld) begeleiden van selectietrainers en –spelers, zowel tijdens trainingen en wedstrijden.
    • Het verantwoordelijk zijn voor (her)indelingen van de selectieteams (3x per seizoen), in samenspraak met leeftijdscoördinator onder eindverantwoordelijkheid van de HO Onderbouw.
    • Het begeleiden van stagiaires die als trainer binnen de selectieteams fungeren.
    • Het aanwezig zijn bij structureel overleg (thema avonden en overleg hoofdtrainers).
    • Het organiseren van periodiek overleg met selectietrainers.
    • Als Hoofdtrainer leg je verantwoording af aan de HO Onderbouw.

Het volgende profiel past bij onze Hoofdtrainer:
    • Je wilt anderen en jezelf verder ontwikkelen.
    • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, je kunt goed samenwerken en goed communiceren.
    • Je bent enthousiast en betrokken, daarmee zorg je voor een positief leerklimaat voor de spelers.
    • Je bent gericht op ontwikkeling, prestatie en plezier.
    • Je hebt ervaring in het trainen van selectieteams.
    • Je bent in staat collega om de collega-trainers van JO 2|3 aan te sturen en te begeleiden.
    • Je bent minimaal in het bezit van UEFA C | TC3-diploma of bent bereid deze te behalen.

Interesse?
    Mail dan naar: hjo-onderbouw@vvhooglanderveen.nl