• Tussenstand Grote Club Actie 2021

Op 18 oktober zijn in totaal 1956 loten verkocht. Dat is 63% van het streefbedrag. Nog 1169 loten te gaan <<lees verder>>

• Deze tijd vraagt om “Out of the box” denken, niets is wat het 2 maanden geleden was. Toch verandert één ding nooit, de liefde voor ons vak. We willen smaken blijven delen, culinair blijven verrassen en gasten laten genieten van onze creaties. Zelfs tijdens “online” evenementen bieden wij deze mogelijkheid.

Binnen 2 uur voor aanvang event leveren wij onze box af op ieder gewenst adres in Nederland, dit geeft toch echt een extra dimensie aan je “online” event. Food is nu eenmaal “live”.

out of the “event” box

Wat kan je kiezen?  Klik <hier> voor meer uitleg en mail naar paul@vanessencatering.nl voor bestelling, maatwerk en prijzen.