• Het nieuwe seizoen is weer begonnen !

Het seizoen is weer begonnen!

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. De kinderen gaan weer naar school het voetbalseizoen begint en alles komt weer in zijn/haar dagelijkse ritme.

Zo moet het ook zijn, alles geregeld en zorgeloos beginnen aan een nieuw schooljaar en voetbalseizoen. Wat van de buitenkant zo gewoon lijkt en vanzelfsprekend is, is het aan de andere kant ontzettend veel werk geweest om het voor elkaar te krijgen.

Dit seizoen loopt iedereen weer in een volledig nieuw tenue, zijn er bidons en nieuwe teamtassen. Elke speler een nieuwe tas en een nieuw presentatiepak. Om dit te realiseren heeft onze sponsorcommissie wederom een prachtig contract gesloten met meerdere sponsoren.

Hebben de mensen van de kledingcommissie een aantal weken dagelijks gezorgd dat alles netjes gelabeld, uitgezocht, ingepakt en vervolgens weer uitgedeeld is.

Vanuit de commissie P&R zijn er in de afgelopen weken fotografen geregeld en de fotografen zijn druk in de weer om alle teams op de gevoelige plaat vast te leggen.

De eerste wedstrijden zijn gespeeld. Wedstrijdzaken werkt op volle kracht om dit mogelijk te maken. De velden en spullen staan weer klaar, het materiaal is aangevuld en daar waar nodig vernieuwd. Zelfs de eerste wedstrijdverplaatsingen zijn al geregeld.

De commissie voetbalzaken heeft alle indelingen inmiddels bekend gemaakt en is nog volop bezig om de trainingen voor eenieder rond te krijgen en het allerleukste is natuurlijk dat wij met zijn allen weer aan het voetballen zijn. Elk team zo’n beetje een leider en trainer heeft en er dan ook weer getraind wordt.

De EHBO is aanwezig en hebben de eerste spelers verzorgd.

De kantine is open om de interne mens te verwennen. De parkeerwachters leiden de chaos op het parkeerterrein wederom in goede banen.

Na het gebruik van de accommodatie is ook de schoonmaakploeg volop aan het werk.

Tijdens de zomer zijn er nieuwe borden geplaatst en stickers geplakt voor de rookvrije zaterdagen.

Kortom het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend maar dat is het natuurlijk niet.

Ik heb het al vaker gezegd: Zonder vrijwilligers GEEN voetbal.

Graag wil ik dan ook mijn waardering en complimenten uitspreken naar iedereen die dit weer mogelijk heeft gemaakt. Commissies, coördinatoren en mensen die deze taken hebben vervuld.

SUPER BEDANKT GROTE KLASSE

Op naar wederom een prachtig seizoen waar wij met zijn allen onze schouders onder zetten.

Nog niet aangemeld als vrijwilliger? Ga dan naar de website en meld je aan.

Met sportieve groet,

Frank van Zijll