• Zonder de (langdurig) geblesseerde centrale verdedigers Jorin Bruins, Jasper van Nimwegen en Lars van de Grootevheen en de ervaren middenvelders Mehmet Kaya en Yucel Yagli heeft het eerste elftal in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie prima tegenstand geboden tegen het op de tweede plaats staande Sporting Martinus uit Amstelveen.

    In de eerste helft had Sporting Martinus het betere van het spel. Het eerste elftal maakte het de tegenstander niet makkelijk door keihard te werken en bij vlagen redelijk veldspel. Desondanks kwamen de gasten in de 33e minuut op een 1-0 voorsprong. Thomas Peters kon een afstandsschot niet goed verwerken en Sem van Bruggen tikte de rebound eenvoudig binnen.

    Vijf minuten na rust scoorde Björn van Breenen 0-2. Het eerste elftal gooide hierna de schroom van zich af. Een minuut na de 0-2 zette Jelmar van Dijk Danny de Graaf alleen voor de keeper van Sporting. De spits wist wel raad van de geboden kans en liet de doelman van Sporting kansloos. 1-2. In de 58e minuut was het weer raak. Jurriën Ebbes kopte de bal, vanuit een cornerbal van Robin Wollaars, weergaloos in de bovenhoek.

    Een kwartier voor tijd sloeg Sporting nogmaals toe. Met een crosspass verplaatste Sporting het spel naar de linkerkant, waar de linkerspits geheel vrij stond. Zijn voorzet werd door Luka Misumi bij de tweede paal simpel binnen getikt. 2-3.

    Na 26 wedstrijden eindigt het eerste elftal met 34 punten op een zeer verdienstelijke zevende plaats en heeft het door het winnen van de 2e periode nog kans op promotie naar de 1e klasse. Volgende week speelt het eerste zijn eerste nacompetitiewedstrijd uit tegen JVC uit Julianadorp.

    Man of the match, Marc Hessels ontvangt uit handen van Gert Prinsen de dinerbon t.w.v. 25,-